• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Lagerrensning - Upp till 40%

Biltillbehör  Husdjursskydd  Hundbur  Petcare 4pets Penthouse Los Angeles

Petcare 4pets Penthouse Los Angeles

Petcare
Petcare 4pets Penthouse Los Angeles
Beskrivning

Beskrivning

Produktbeskrivning

Penthouse är designade av samma leverantör (4Pets) som tillverkar ProLine och är en revolutionerande lösning för transport med mindre hundar, upp till 4 kg. Perfekt för dig som lever ett aktivt och socialt liv, som vill fortsätta göra detta på ett snyggt och smidigt sätt tillsammans med din hund.

Kombinationen av två produkter i en kommer inte bara att underlätta din och din hunds vardag utan också gör det med stil. Först och främst är det en högkvalitativ transportbur som tack vare en designad dockningsstation gör det enkelt att placera buren säkert i bilen. Penthouse placeras runt bilstolens nackstöd, vilket innebär att även den lilla hunden kan se ut, samtidigt som du enkelt har tillsyn över din medresenär.

Genom ett enkelt ”klick” lossar du väskan, som du sedan tar med dig och använder som en stilren hundväska. Penthouse finns i designen Casablanca, Montreal och Los Angeles; välj den modell som matchar ditt och din hunds liv.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerPCT6832
EAN-kod7612917098006
VarumärkePetcare
Betyg

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan